Skip to content
Hays Response – Recruiting quality first
  1. Ik ben
    Ik ben
  2. Indien je al een account hebt op hays.be of hays-response.be, gelieve dan in te loggen met die bestaande account.

OVER HAYS REKRUTERING & SELECTIE

Hays België is een van de marktleiders binnen rekrutering & selectie, voor het rekruteren van gekwalificeerde en getalenteerde professionals op tijdelijke of permanente basis, of via contracting/freelance rekrutering.  

Hays België telt meer dan 160 werknemers in 8 kantoren. Dankzij onze nationale spreiding en ons internationaal netwerk kunnen we samenwerken met zowel multinationals als lokale bedrijven. Onze hoofdzetel bevindt zich in Kortrijk, hier vind je onze back-office diensten zoals onze administratie, finance, HR, legal, IT en Marketing. 
Klanttevredenheid staat centraal bij ons. Communicatie is hierin key. Via ons kwaliteitscharter geven wij aan wat kandidaten van Hays kunnen verwachten én wat ook wij van kandidaten verwachten. Zo streven wij naar een optimale samenwerking op lange termijn. Boven is Hays ook gecertifieerd lid van Federgon, het bewijs van onze kwaliteitsvolle en professionele aanpak.
Als expert in de wereld van rekrutering, focussen wij op verschillende maatschappelijke onderwerpen, zoals genderdiversiteit op de werkvloer en de evolutie van de arbeidsmarkt. In onze Hays Journal kan je bovendien ook interessante HR gerelateerde topics ontdekken en inspirerende interviews met toonaangevende bedrijven wereldwijd.
In België heeft Hays heeft drie subbrands :
Hays Recruiting experts worldwide, gespecialiseerde rekrutering.
Hays Response, snelle rekrutering voor dringende ondersteunende en operationele functies.
Hays Executive, headhunting .
 

Hays-Recruiting-Experts-Worldwide.gif Hays-Response.gif Hays-Executive.gif Klik op het logo om meer te weten te komen over onze subbrands.

|