Skip to content
Hays Response – Recruiting quality first
  1. I am
    I am
  2. If you already have an account with either hays.be or hays-response.be please proceed to login using your existing account details

OUR JOBS IN ANTWERPEN

IN FINANCE, OFFICE AND LOGISTICS

Woon jij in de regio rond Antwerpen en wil je dan ook graag een job in de buurt? Dan moet je zeker eens een kijkje nemen naar de jobs van Hays Response Antwerpen! Wij focussen op jobs in de grote regio Antwerpen : Antwerpen-Noord, Antwerpen-Zuid, Antwerpen centrum, Wilrijk, Aartselaar, Schoten, Berchem en Rumst, maar we hebben ook vacatures in regio Laakdal/Tessenderlo, Mechelen en Willebroek. Ook in de Antwerpse haven hebben wij verschillende vacatures. Ideaal dus voor een mooie work-life balance.
Hays Response Antwerpen focust zich op ondersteunende jobs in administratie, binnendienst  verkoop, finance en logistiek. Wij bieden vacatures aan zowel voor Juniors die aan de start van hun carrière staan, als voor ervaren en gespecialiseerde kandidaten met een specifieke kennis in onze van onze vakgebieden.

vacatures-jobs-in-antwerpen-hays-response.be-2

Zonder stress naar het werk?
Het kan! Met de huidige verkeersdrukte in het achterhoofd, raken vele werknemers vaak gestresseerd door het verkeer. Dicht bij huis werken heeft dus zeker zijn voordelen, niet alleen voor je privé-leven, maar ook voor je professionele deadlines. Een meeting plannen om 8u ’s morgens is voor velen onder ons al moeilijk haalbaar. Maar je moet natuurlijk ook een job vinden die je graag doet in de buurt. Neem hiervoor zeker eens contact op met Hays Response Antwerpen. Onze recruitment consultants brengen je graag in contact met werkgevers uit jouw regio.

Vacatures van Hays Response Finance in Antwerpen
Heb jij een diploma in Accounting & Finance? Of gaat je interesse uit naar financiële follow-up? Neem dan zeker contact met onze Finance consultants. Ze werken nauw samen met klanten rond vacatures in Wilrijk, Schoten, Aartselaar, Berchem, de Antwerpse haven en ook in Mechelen, Rumst en Willebroek zijn zij actief. Ze werken samen met klanten uit verschillende sectoren, productie, transport, automotive, bouw. "70% van onze klanten zijn KMO’s, 30% zijn multinationals" volgens de rekruteringsconsultants van Hays Response Finance Antwerpen.

Vacatures van Hays Response Logistics in Antwerpen

“Er zijn ook vele vacatures in logistiek en transport in regio Antwerpen” vervolgt Sam Peeters. Sam werkt als recruitment consultant voor Hays Response Logistics Antwerpen en hij behartigt de logistieke vacatures in Antwerpen Centrum,  Antwerpen Noord, Antwerpse Haven, Regio Laakdal/Tessenderlo, Mechelen en Willebroek. Vooral in de havensector (Haven van Antwerpen), chemiesector, pharma, transport en productie zijn er logistieke vacatures voor jou, 60% bij KMO’s en 40% bij multinationals.

 Vacatures van Hays Response Office Support in Antwerpen
"De vacatures van Hays Office Support variëren van pure administratieve functies, tot customer service jobs en vacatures op een commerciële binnendienst", verduidelijkt Jovanic Scheiris van Hays Response Office Support Antwerpen. Wij hebben vacatures in Noord-Antwerpen, Antwerpen centrum en Zuid-Antwerpen (Boom-Wilrijk-Aartselaar), maar ook in Mechelen, Bornem, Puurs, Willebroek hebben wij vacatures en we werken ook samen met bedrijven uit de Kempen voor jobs. De bedrijven waar we mee samenwerken situeren zich vnl in de technische sector, pharma, industrie, voeding en de advies-verlenende sector, en zijn 50/50 KMO en multinationals. We werken oa nauw samen met Vandeputte Safety, Grand Opticiens, Atlas Copco, Exmar en Showtex.
 

Kom je van buiten de stad? Check dan hier hoe je het snelst op je bestemming kan geraken.