Skip to content
Hays Response – Recruiting quality first
 1. I am
  I am
 2. If you already have an account with either hays.be or hays-response.be please proceed to login using your existing account details

POWER THE WORLD OF WORK

WITH A TOP LEVEL TRAINEESHIP

Jouw stage : leren van een wereldleider
Hays, recruiting experts worldwide, is een internationale speler in rekrutering en selectie. In België is Hays een gevestigde waarde in 14 divisies en 12 kantoren nationaal, waaronder Zaventem, Brussel en Antwerpen. Door onze ambitie en passie voor mensen kiezen wij bewust om te investeren in de toekomst. De jonge professionals van morgen verdienen vandaag de kans om zich te ontplooien.
Met onze gespecialiseerde expertise en breed netwerk maken wij het verschil voor klant en kandidaat maar ook voor onze eigen mensen. Een stage in onze Office, Admin & Commercial Support of Finance Support divisies is dus een ideale springplank voor je verdere carrière.

Jouw stage : een praktische uitdaging van A tot Z

Bij een stage in Hays word je volledig geïntegreerd in onze werking. Een persoonlijke coach maakt je wegwijs in de wereld van rekrutering en selectie en begeleidt je zodat je actief kan deelnemen aan het hele proces: van search tot intake, van interview tot testing (assessment & development sessies, diepte-interviews en psychotechnische testen), je maakt kennis met ieder aspect en onze brede waaier van tools voor de job. Je kan als student op een heel interactieve manier de bedrijfs- & HR-wereld leren kennen door :

 • Searchen naar geschikte kandidaten voor vacatures in de interne en externe databanken
 • Telefonische screening van kandidaten
 • Meevolgen en afnemen van interviews met kandidaten en opstellen van kandidatenrapporten
 • Aantrekkelijke advertenties opstellen binnen de guidelines
 • Klanten- of prospectiebezoek en opstarten dossier
 • Vacatures zoeken, voorbereiden ter prospectie
 • Updaten van de databanken en de acties daaromtrent

Ben jij gemotiveerd en gedreven om te leren van onze recruitment experts? Heb jij interesse in de wereld van HR en wil je je opleiding omzetten naar praktijk in Zaventem of Brussel? We verwelkomen specifiek studenten met opleiding Psychologie, Office Management, Communicatie Management of Handelswetenschappen voor een professionele stage of geïntegreerde/project stage.
 

Surf naar hays-response.be en stuur je cv naar Tim.VanOpstal@hays-response.be of bel 0498 17 66 00.