Skip to content
Hays Response – Recruiting quality first
  1. Ik ben
    Ik ben
  2. Indien je al een account hebt op hays.be of hays-response.be, gelieve dan in te loggen met die bestaande account.

Vacatures in Vlaams-Brabant

Wil je graag aan het werk in Vlaams-Brabant? Neem dan contact op met de rekruteringsconsultants van Hays Response Zaventem. Zij helpen je graag in je zoektocht naar administratieve vacatures, commerciële jobs of vacatures in logistiek of planning. Wij werken nauw samen met bedrijven in de regio. Zoek je een job in Diegem, vacatures Vilvoorde, jobs in Machelen of vacatures in Zaventem? Neem dan zeker een kijkje.

Hays Response Zaventem Office Support

"Hays Response Office Support in Zaventem focust zich zowel op administratieve jobs als eerder klantgerichte vacatures en/of commerciële jobs.", zegt Femke Vander Eet, rekruteringsconsultant in Office support. Heb je ervaring en/of een diploma binnen één van deze domeinen, dan kunnen wij jou met ons team zeker verder helpen bij de zoektocht naar een nieuwe uitdaging! Vanuit ons rekruteringskantoor werken wij over de hele regio Vlaams-Brabant, en behartigen we vacatures in Vilvoorde, jobs in Grimbergen, vacatures in Zaventem en ook jobs in Leuven. De bedrijven waar wij graag mee samenwerken variëren van pittige kmo’s met veel potentieel en allure tot multinationals actief in verschillende sectoren (pharma, toerisme, telecom, chemie,…) Waar wij zeker rekening mee proberen te houden is een job vinden in de eigen regio, iets wat meer en meer belangrijk wordt in een fileland zoals België. We willen de tijd nemen voor onze kandidaten om hen echt te leren kennen als persoon, zodat de ‘soft skills’ zeker ook matchen met het bedrijf in kwestie.

Hays Response Finance Support Brussel en Vlaams Brabant

"Bij Hays Response Finance Support Brussel zijn we constant op zoek naar kandidaten met een diploma boekhouden.", zegt Matthieu Vandenbussche, Recruitment Consultant in Finance Support. "Maar ook voor kandidaten die dit diploma niet haalden, hebben wij verschillende vacatures binnen Finance of Boekhouding. We werken bovendien op vacatures van heel verschillende werkgevers, van multinationals, tot kmo's en fiduciaires, zowel in Brussel als in Vlaams-Brabant.  Onze klanten zijn steeds op zoek naar kandidaten met een passie voor cijfers.

De meeste van onze klanten bevinden zich in de buurt van de luchthaven van Zaventem en in Diegem. Maar ook in Brussel centrum en Vilvoorde zijn we actief om mensen aan het werk te krijgen. Wij gaan vooral op zoek naar kandidaten die willen werken als assistent boekhouder, credit collector of administratief bediende boekhouding."

 

jobs-vacatures-vlaams-brabant2