Contact box clients

Bel ons opHeeft u meer informatie nodig over onze wervingsoplossingen? Wij kunnen je helpen!

Assessment & Development

ASSESSMENT & DEVELOPMENT
ONZE PERSOONLIJKE TESTEN

Wanneer u samenwerkt met Hays doet u een beroep op een van de meest succesvolle specialisten in het rekruteren van professionals ter wereld. Naast ondersteuning in werving en selectie, vindt u bij ons een aantrekkelijke dienstverlening op het vlak van Assessment & Development. Gespecialiseerde assessoren en coaches onderzoeken en begeleiden uw medewerkers. Zo maakt u optimaal gebruik van uw menselijk kapitaal.

Meer weten? Contacteer ons

Is uw beste engineer ook een goede teamleider? Hebben uw trainees ook managementpotentieel? U kunt bij ons terecht met al uw vragen in verband met instroom, doorstroom en uitstroom van personeel. Hays Assessment & Development geeft u inzicht in de capaciteiten van medewerkers die bepalend zijn voor het succes van uw onderneming. Onze persoonlijke aanpak is uniek. Wij geven u praktisch advies op het vlak van:

• Assessment centers
• Development centers
• Coaching
• Training 

 

Assessment center
Is een kandidaat geschikt voor een specifieke functie? Is hij of zij voldoende stressbestendig? Wij zetten een waaier aan tools in om deze vragen te beantwoorden. We screenen voor u de kwaliteiten en de ontwikkelingspunten van de medewerkers in kwestie.

Development center
Wilt een kandidaat zich binnen uw organisatie ontwikkelen in de richting van een specifieke functie? We onderzoeken voor u de mogelijkheden. De medewerker leert meer over zijn of haar interesses en vaardigheden. Aan de hand van een development center krijgen zowel u als uw medewerker een goed beeld van de carrièremogelijkheden.

Coaching
Wilt u een sparring partner om uzelf verder te ontwikkelen? Hebt u een medewerker die tegen persoonlijke belemmeringen aanloopt? Onze coaches stellen u een praktisch traject voor om bewustwording en verandering te stimuleren. Coaching biedt u individuele en intensieve begeleiding. Onze ervaren loopbaancoaches creëren een sfeer van openheid en vertrouwen: zo ontstaat de mogelijkheid om dieper in te gaan op de achtergronden van gedrag. Hays verzekert u een heldere aanpak van arbeidsgerelateerde vraagstukken.

Training
Wilt u een team van managers vaardigheden aanleren om beter leiding te geven? Hebben uw account managers nood aan het aanscherpen van hun commerciële skills? Hays kan voor u een training op maat uitwerken. Aan de hand van praktische opdrachten worden vaardigheden aangeleerd en getraind. Maatwerk, ingebed in de werksituatie van de deelnemer, verlaagt immers de toepassingsdrempel.

 

Register offer box clients

Geef ons uw vacature doorVul hieronder uw vacature in. Een van onze consultants neemt zo snel mogelijk contact met u op.