Contact box clients

Bel ons opHeeft u meer informatie nodig over onze wervingsoplossingen? Wij kunnen je helpen!

Register offer box clients

Geef ons uw vacature doorVul hieronder uw vacature in. Een van onze consultants neemt zo snel mogelijk contact met u op.

Employers space main region box

ONZE REKRUTERINGSDIENSTEN
VOOR UW VACATURES

HAYS Response is gespecialiseerd in het snel en efficiënt plaatsen van gekwalificeerde medewerkers in office en finance support. Wij focussen ons op dringende vacatures met een tijdelijk contract en tijdelijk opdrachten met optie tot een vast contract.

Onze consultants hebben een grondige kennis van verschillende sectoren en de lokale markt. Elke dag ontmoeten we nieuwe onmiddellijk beschikbare kandidaten die na een kwalitatieve en grondige testing en screening aan u worden voorgesteld.

Wij denken met u mee om snel een flexibele en geschikte oplossing te vinden voor uw rekruteringen, met een Direct Start of Working Interview. Onze Hays Response consultants streven naar een professionele telefonische opvolging en een dagelijkse kwaliteitscontrole. We checken referenties van de kandidaten, houden tussentijdse evaluatiebezoeken en vragen feedback via onze eigen Customer Survey.

Zo garanderen wij u een constante kwaliteit, met een duidelijke prijsdifferentiatie en een transparante communicatie.

Bent u dringend op zoek naar een gemotiveerde medewerker? Contacteer onze consultants of geef snel uw vacature online aan ons door.

Recrutement temporaire promo box

Tijdelijke rekrutering

Stijgt de workload tijdens de zomermaanden? Moet u binnenkort een project opstarten? Tijdelijke rekrutering kan een oplossing bieden.

Contracting box client

Contracting

IT, HR, Finance- of Life Sciences contracting staat je toe specialisten te rekruteren voor specifieke projecten.

DCS promo box

Digital & Creative Services

Vindt u het ook steeds moeilijker om de juiste kandidaten te bereiken? Hays D&CS helpt u graag om de juiste tools te kiezen.

Assessment & Development promo box

Assessment & Development

Wil je zeker weten of een kandidaat over de juiste competenties beschikt? Hays A&D voorziet grondige testen en coaching.

Services admin promo box

Administratieve diensten

Geef de prestaties van uw UZK's online aan ons door!

HR Insights promo box

HR Insights

Ontdek artikels van de huidige HR-trends

A&F Salary Guide promo box

Onze A&F Salarisgids

In deze publicatie vindt u uitgebreide informatie over rekrutering, retentie, loyaliteit en salarissen in de Accounting & Finance-afdelingen in België