Onze website maakt gebruik van cookies. Wanneer u verder gaat op deze website stemt u hiermee in.  Meer informatie.

Administratieve diensten

ONZE REKRUTERINGSDIENSTEN
VOOR UW VACATURES

HAYS Response is gespecialiseerd in het snel en efficiënt plaatsen van gekwalificeerde medewerkers in office en finance support. Wij focussen ons op dringende vacatures met een tijdelijk contract en tijdelijk opdrachten met optie tot een vast contract. Bent u op zoek naar enkele studenten om de vakantieperiode van uw werknemers te overbruggen? Dan kan u ook bij ons terecht! Wij hebben nauwe contacten met scholen en beschikken ook over een breed netwerk aan studenten via jobbeurzen.

Onze consultants hebben een grondige kennis van verschillende sectoren en de lokale markt. Elke dag ontmoeten we nieuwe onmiddellijk beschikbare kandidaten die na een kwalitatieve en grondige testing en screening aan u worden voorgesteld.

Wij denken met u mee om snel een flexibele en geschikte oplossing te vinden voor uw rekruteringen, met een Direct Start of Working Interview. Onze Hays Response consultants streven naar een professionele telefonische opvolging en een dagelijkse kwaliteitscontrole. We checken referenties van de kandidaten, houden tussentijdse evaluatiebezoeken en vragen feedback via onze eigen Customer Survey.

Zo garanderen wij u een constante kwaliteit, met een duidelijke prijsdifferentiatie en een transparante communicatie.

Bent u dringend op zoek naar een gemotiveerde medewerker? Contacteer onze consultants of geef snel uw vacature online aan ons door.
 

DCS_540

Digital & Creative services

Vindt u het ook steeds moeilijker om de juiste kandidaten te bereiken? Hays D&CS helpt u graag om de juiste tools te kiezen.

Meer info
hays_1402200.jpg

Assessment & Development

Wil je zeker weten of een kandidaat over de juiste competenties beschikt? Hays A&D voorziet grondige testen en coaching.

Meer info
Flex_Work_380

Tijdelijke rekrutering

Stijgt de workload tijdens de zomermaanden? Moet u binnenkort een project opstarten? Tijdelijke rekrutering kan een oplossing bieden.

Ontdek meer

Onze diensten

Geef ons uw vacature door

Vul hieronder uw vacature in. Een van onze consultants neemt zo snel mogelijk contact met u op.