Contact box clients

Bel ons opHeeft u meer informatie nodig over onze wervingsoplossingen? Wij kunnen je helpen!

Tijdelijke rekrutering

TIJDELIJKE REKRUTERING

Als Recruitment experts hebben wij een koffer vol fris en gekwalificeerd talent dat onmiddellijk inzetbaar is voor uw tijdelijke of studentenjobs. Nieuwe energie die uw bedrijf een kickstart kan geven tijdens de zomermaanden. Talent dat kan uitpakken tot een nieuwe, pas afgestudeerde collega.

Heeft uw bedrijf nood aan tijdelijke support in Finance, Sales, Admin of Logistiek? Wenst u kandidaten te ontmoeten die al gescreend werden en zonder administratieve rompslomp? Neem dan contact op met de rekruteringsconsultants van Hays Response om uw poel aan kandidaten te bespreken. Onze missie is duidelijk, de juiste persoon, in de juiste job, op het juiste moment.

Heeft u al specifieke vacatures? Geef ze dan door via onderstaande knop. Onze rekruteringsconsultants nemen contact met u op zodat we u snel de juiste kandidaten kunnen voorstellen.

Werkgevers en werknemers gaan de voorbije jaren anders om met tijdelijke opdrachten voor hun business en hun carrières. Tijdelijke werknemers passen nu in de personeelstrategie en zijn dus niet langer een manier om te besparen. Werkgevers beschouwen tijdelijke werkkrachten als cruciale elementen voor het succes van hun business. Tijdelijke rekrutering geeft werkgevers de mogelijkheid om specifieke skills aan te trekken voor bepaalde projecten en zo in te spelen op de schommelende business activiteit. Bovendien is uitzendwerk opnieuw voor alle leeftijden en hebben uitzendkrachten een breed scala aan ervaring en vaardigheden om bij te dragen op hun werkplek. Ook studenten kunnen tijdelijk ingeschakeld worden om de vakantieperiodes makkelijker te overbruggen.

Register offer box clients

Geef ons uw vacature doorVul hieronder uw vacature in. Een van onze consultants neemt zo snel mogelijk contact met u op.

HR Insights promo box

HR Insights

Ontdek artikels van de huidige HR-trends