Hays Journal main region

Hays Journal

The Hays Journal biedt belangrijke inzichten in de wervingsmarkt en de wereld van werving, inclusief inzichten van experts uit de branche, zoals PwC, de geestelijke gezondheidszorg, Mind en Kiddy & Partners.

In deze uitgave:

  • De impact van eenzaamheid op de werkplek: eenzaamheid op de werkplek is voor veel werknemers een dagelijkse strijd. Hoe kunnen organisaties samenwerken met personeel om ervoor te zorgen dat niemand zich geïsoleerd voelt?
  • Het grote idee: werknemers nemen steeds meer tijd vrij van hun carrière. Kunnen ‘returnship’-programma's hen helpen effectief terug te keren naar uw organisatie?
  • Voors en tegens: Co-werkruimtes worden steeds populairder bij zowel grote als kleine bedrijven. Maar kloppen ze voor alle organisaties?
  • Niet over het hoofd te zien: managers in het midden zullen vaak de waarde die ze brengen onder de loep nemen. Maar zijn ze eigenlijk de grootste troef die voor het bedrijf beschikbaar is?
  • De uitdaging aangaan: de impact van voice search-technologie valt niet te ontkennen. Moeten organisaties zich op deze technologie voorbereiden om in het personeelsbestand te komen?
  • Je sterkste merkambassadeurs: ontdek waarom sommige organisaties ‘interne beïnvloeders’ aanstellen om nieuwe manieren van werken te promoten.

Neem contact op als u in een toekomstige uitgave wilt worden opgenomen of feedback wilt geven. We waarderen de kans om de onderwerpen die in deze uitgave aan de orde zijn gesteld met u te bespreken.

Hays Journal button

Contact box clients

Bel ons opHeeft u meer informatie nodig over onze wervingsoplossingen? Wij kunnen je helpen!

Register offer box clients

Geef ons uw vacature doorVul hieronder uw vacature in. Een van onze consultants neemt zo snel mogelijk contact met u op.