Contact box candidates

Geïnteresseerd in een vacature?

Wilt u meer informatie over een aanbieding in uw regio of sector?

Hays Executive main region box

HAYS EXECUTIVE
FOR EXCEPTIONAL TALENT

 

Hays Executive België bedient de lokale thuismarkt hoofdzakelijk vanuit de kantoren van Zaventem en Brussel. Uiteraard kunnen wij ons beroepen op de lokale infrastructuur en kunnen gesprekken tevens plaatsvinden in Antwerpen, Gent, Waver, etc... Voor internationale missies, maken wij gebruik van en dragen wij zelf bij tot ons internationaal netwerk van Hays Executive.

Hays Executive biedt de volgende diensten aan in België:

  • Direct Search – Het bepalen van een strategisch samengestelde doelgroep waarbinnen professionals met een relevante track record door onze consultants benaderd worden. Vervolgens stellen wij u een short list van enkele top performers voor, die matchen met uw bedrijfscultuur en verwachtingen.
     
  • Advertised Search & Selection - Werving aan de hand van een zorgvuldig uitgeschreven advertentie in zeer strategisch gekozen media. In combinatie met extra search in onze databank, bereikt u een breed kandidatenspectrum.
     
  • Business Intelligence - Hays Executive kan voor u een specifieke doelgroep in kaart brengen voor benchmarking doeleinden of om bepaalde rekruteringsnoden tijdig te detecteren en te kunnen definiëren.
     

In alle Europese kantoren, werken onze consultants vanuit enkele vakgebieden die volgende sectoren omvat:


We hebben niet alleen een duidelijk inzicht in de functioneel gebonden expertise en de sectorgerelateerde uitdagingen waar u vandaag voor staat. We zijn ook uitstekend in staat om specifieke kwaliteiten te identificeren voor sleutelposities die verschillende disciplines overkoepelen. Onze teams zijn ervaren in het rekruteren van professionals op C-level : General Management, Operations, Sales, Financial, Human Resources en Tax&Legal.

Jouw contact:

Caroline Hêne
Associate principal Hays Executive

T: 32 (0)498 17 66 97
E: caroline.hene@hays.com

Shama Buyle
Associate Hays Executive

T: 32 (0)470 19 10 41
E: shama.buyle@hays.com

Krijg nieuwe verantwoordelijkheden door ons je CV te sturen.

 


In België heeft Hays heeft drie subbrands:


  


Klik op het logo van elk van onze merken voor meer informatie.

 

Contact box clients

Bel ons opHeeft u meer informatie nodig over onze wervingsoplossingen? Wij kunnen je helpen!