Accessibilité

TOEGANKGELIJKHEID

Hays doet er alles aan om ervoor te zorgen dat zijn website toegankelijk en inclusief is voor alle gebruikers, of u nu een tekstbrowser, schermlezer of andere ondersteunende technologieën gebruikt. Daartoe heeft Hays deze site gebouwd in overeenstemming met de richtlijnen van het W3C Accessibility Initiative.

Het onderhouden van een toegankelijke website is een continu proces en we werken voortdurend aan het verbeteren van de site voor alle gebruikers. Neem contact met ons op als u opmerkingen of vragen hebt over de toegankelijkheid van deze site.

Functies om de toegankelijkheid van deze site te verbeteren

Alle tekst kan worden aangepast met behulp van de optie voor het wijzigen van de grootte van uw browser (dit is meestal te vinden in het menu Beeld -> Tekstgrootte)
HTML-kopelementen zijn gebruikt voor de paginastructuur, ter ondersteuning van assisstive-technologieën waarmee paginanavigatie van kop tot kop mogelijk is
Veel links hebben titelattributen die de gelinkte pagina gedetailleerder beschrijven
Alle afbeeldingen hebben geschikte tekstalternatieven
Javascript is niet vereist voor toegang tot enig onderdeel van de belangrijkste functies van de site
Deze site is getest om ervoor te zorgen dat deze toegankelijk is in een breed scala aan browsers
Kleur wordt niet gebruikt om informatie over te brengen - alle pagina's op deze website moeten leesbaar zijn, ongeacht uw kleurenvisie
Toetsenbordtoegang

Het moet mogelijk zijn om toegang te krijgen tot elk deel van de site (inclusief formulieren) met alleen het toetsenbord. Als u hier echter problemen mee heeft, neem dan contact met ons op en laat het ons weten. Geef informatie over de webbrowser en het besturingssysteem dat u gebruikt - dit zal een grote hulp zijn bij het oplossen van het probleem!

Bovendien ondersteunen de meeste browsers het springen naar specifieke koppelingen door toetsen te typen die op de website zijn gedefinieerd. Deze staan ​​bekend als "toegangstoetsen". Ze worden op verschillende manieren geactiveerd, afhankelijk van uw browser en besturingssysteem.

Hier zijn de snelkoppelingen voor enkele veelgebruikte browsers:

  • Internet Explorer 6 en hoger (Windows): ALT + -toets
  • Mozilla Firefox 1.5 (Windows): ALT + toets
  • Mozilla Firefox 2.0 (Windows): ALT + SHIFT + -toets
  • Safari (Apple Mac): CTRL + toets
  • Visueel ontwerp
  • Alle delen van de site gebruiken Cascading Style Sheets voor visuele lay-out en ontwerp. Als uw browser geen stylesheets ondersteunt, moeten alle pagina's nog leesbaar zijn.

Tekst is relatief groot, dus het is mogelijk om de tekstgrootte aan uw behoeften aan te passen. Om de tekstgrootte in Internet Explorer of Mozilla Firefox aan te passen, gaat u naar het menu 'Beeld' en selecteert u 'Tekstgrootte'.

Naleving van normen

Alle HTML moet valideren als XHTML 1.0 Transitional met de W3C Markup Validator
Alle CSS moet valideren met de W3C CSS-validator
Alle pagina's moeten voldoen aan prioriteit 1 en 2 van de Web Content Accessibility Guidelines (versie 1.0)